elinnnborg

Alla inlägg den 15 juni 2010

Av elin borg - 15 juni 2010 23:16

the stoning of Soraya.

En film  som måste ses, verkligen!

Det var den sorgligaste filmen jag sett någonsin, den berörde så mycket & jag förstår inte att vissa människor fortfarande gör detta och tror att Gud vill det.

fyfan.

nu säger en ledsen Elin godnatt <3

'puss

Av elin borg - 15 juni 2010 16:56

Hey. (:

 

cyklade ner till stan vid 12 me hanna o matilda o träffa kajsa philppa o agnes utanför china palace o gikc in ch åt buffén däär.

sen gick vi i affärer och sen satte vi oss på uteserveringen i sofforna på tvåsexett och spela yatzoch drack chailatte :) mums.  sen börja det öööööös regna så stck hanna agnes o matilda hem och jag o kajsa o philippa gick i affärer igen. blev inget för mig men philippa köpte en del, har 150 kr på team sportia men hitta inget så billigt jag ville ha och ville nt lägga till mina egna pengar.. vill ha träningsbyxor o tränings bh men får bli ngn annan gång :)

 

jag köpte mig ett paraply ¨på tiger men de gick i sönder när jag fällde ihop det, så gick in o lämna tillbaka det och fick pengarna tillbaka sen börja det hagla så sa hon att jag fick det ändå fast de va sönder o fast jag fått mina pengar tillbaka, så fick jag det om jag nt sa det till chefen haha ;)  så tog det och sprang över till espresso house, var där ett tag sen kom mamma o hämta mig och jessica.

och nu är vi hemma hos mamma och jessica ska snart hem och sen ska jag och mamma till Lena Jennifer o Robin och grilla och mysa :) hihi..


PUSSSSSSSSSSSSSSSS

Ovido - Quiz & Flashcards