elinnnborg

Alla inlägg den 27 juni 2010

Av elin borg - 27 juni 2010 01:54

godnatt.......

 

jag var på tivolit med jessica o elin till typ tolv tiden sen stack vi till tina på fest men när vi kom skulle alla dra för att polisen eller securitas skulle komma så jag gick hem o elin o jessica åkte till häljarp.

men det var en trevlig kväll ändå :):)

 

igår iaf!

så var vi hos jeffi tills sju åtta kanske sen gick vi inom pappa o släkten o sa glasmidsommar o sånt sen in till emelie, där lekte vi massa lekar och sjöng snapps visor och hade det jätte trevligt.

någon snodde min kamera ett tag och sen hitta jessica den och då var minnes kortet och batteriet borta, så lite sorgligt.

men sen gick vi en runda till simon sen hem till dick och bara satt o prata där sen gick jag hem med jimmy o koffe. när det var ljust ute igen ;o kändes rätt bra faktiskt.  ;p

somnade väl vid 5 eller ngt och vakna två tiden,

sen fick jag ett meddelande på fcebook från emelie där det står att hon hittat mina saker , alltså det till kameran nu , så hoppas det fortfarande funkar, vill verkigen ha dom bilderna :( så ska väl hämta de imorgon eller snart för jag funkar nt utan min kamera haha :D

 

men sen när jag vaknat gick jag hem til jennifer där mamma lena o filip var, så åt vi frukost och sen gjorde jag chokladpudding till oss så kollade vi på film och då spillde fille ut sån pudding i sängen så de såg ut som BAJS...

en liten stund senare ska jag stänga föstret och hantaget åker av så ett helt glas med coca cola rinner ner i sängen , uuusch.

där slutde det inte utan sen spiller jennifer också choklad pudding i sängen :P haha, (Y)

 

sen åt vi middag där också och åkte in till oss sen vid 8 tiden så åt jeffe o lena jordgubbar o glass här sen sstack jennifer till tina och jag till tivolit ja :)

 

än sålä'nge har sommaren  varit en succé ! :)

lovelovelove <3

NATTI

Ovido - Quiz & Flashcards