elinnnborg

Alla inlägg den 19 maj 2010

Av elin borg - 19 maj 2010 23:29

  

this is the world that we live in.

Av elin borg - 19 maj 2010 22:02

;) hej ursäkta för det lilla uppehållet haha.

 nej men allvarligt talat så somnade jag direkt efter skolan imorgon och vanade vid 5 av att det var middag sen gick jag upp och la mig igen och vaknade vid 22.00, gjorde läxan sen gick jag och la mig igen.. så jag hade inte en tanke på att blogga plus hur kul hade det varit att läsa, jag har sovit hela dagen ska sova lite till nu, puss :) ? haha. nej inte så kul alls.

och endå fast jag sov hela dagen igår så försov jag mig imorse,  jag gör det nästan varje onsdag, det är sjukt faktiskt. varför onsdag liksom? ;o

ajja efter skolan åkte jag in till idas och jessica klippte och lockade hela mitt hår, skit fint blev det :) sen kom pappa o hämta mig så åkte vi hem och gjorde kebab tallrik, skiiit gott.

pommes, kebab kött och sallad gurka tomat & vitlöksås och ketchup :)(y)

riktigt gott var det, nästan precis som på pizzerian själv fkt (:

sen körde vi till center syd och jag fick lite kläder till bröllopet på lördag. och en kropps färg till spexfotot imorgon :)(y)

det blev en tröja och kjol till bröllopet (:  ska bli fint väder i helgen så kör utan kofta! och ngra klackisar, troligen ett par bruna :)

 

gjorde precis pannkakor som ja ska ha med til skolan imorgon för vi ska nämligen orientera innan spexfotot. så ska ha med panncakes och apelsin juice :p mums (y)

 

annars imorgon har jag inget bestämt efter skolan, slutar tidigare iaf direkt efter fotot är ttaget.

vill trna imorgon men mamma kan inte så vill ngn annan som också tränar på korpen så hör av dig :) vågar inte själv. haha massa gubbar som tittar på en xD

vill sola också men hoppas på fint väder imorgon också så kan man sola ute!

känner mig skyldig att skriva mkt efter som jag nte skrev igår men har inte mkt mer att säga..

 

ja idag på hemkunskapen skulle jag egentligen redovisat om  FÖRSTOPPNING & DIARRÉ :P haha, eller hur vad är chansen att elin bajs ska redovisa om diarré ? ;*

men iaf så gjorde jag inte det för jag blev sur på min lärare för hon tyckte inte att flygande jakob är vardags mat, men det är det för mig.

vi äter det rätt ofta på vardagar ? hrrmm.

men hon sa att det var lika mkt fett i den måtiden som du ska ha i dig på en hel dag. men oooooooooooch, vi kanske vill vara feta i vår famlij? (: eller njuter av livet kanske? ngt fel med det ? NEJ.

 

så jag redovisade inte men får väl göra det nästa vecka.. :/

vi gjorde bakad potatis och ngn sås med skinka till det på hemkunskapen också. inte jätte gott men gick ner.

 

6orna hade musikal också idag som dom visade upp för oss i högstadiet.

den var bra fktiskt och handlade oom utanförskap och sånt typ :)

många i 6an som kan sjunga (:

 

nej nu orkar jag inte komma på mer meningslösa  saker att skriva om :P haha

godnatt, hörs imorgon :d pusssssssss

:)

Ovido - Quiz & Flashcards